Onlyfans Tilmelde

Om Onlyfans

Er du i tvivl om, hvordan man laver en Onlyfans-konto? Vi gennemgår det i dette blogindlæg, men først starter vi med at fortælle dig, hvad platformen er og dens formål.

Onlyfans er i dag en velkendt platform over hele verden, og vi er ret sikre på, at du sikkert allerede ved, hvad det er. Hvis ikke, er det en platform, der ikke er begrænset til, men som for det meste bruges af voksne skabere og kunstnere til at sælge deres indhold til folk, der er interesserede i at købe det.

Kun fans eksploderede under Covid-19-pandemiårene og gik fra 7,5 millioner brugere i november 2019 til 170+ millioner nu, mens cirka 1,5 millioner af dem er skabere. Stigningen i brugere skete, når en masse mennesker blev afskediget fra deres job, var mere hjemme, følte sig ensomme og derfor begyndte at undersøge nye måder at tjene penge på eller finde en form for virksomhed.

Der er i dag en masse forskellige Onlyfans-skabere – de er måske kendt i dit land for at være en influencer eller realitystjerne hos Onlyfans i Storbritannien, eller de er måske slet ikke kendte. Nogle af skaberne vælger faktisk at være anonyme og ikke vise deres ansigter i det indhold, de poster. I dagens blogindlæg gennemgår vi trinene for at oprette en Onlyfans-konto – hvilke op- og ulemper er der ved det? Hvad er trinene til en Onlyfans-tilmelding? Og hvor meget kan du egentlig tjene ved at have en Onlyfans-konto?

Til at starte med vil vi gerne have det sagt, at det at have din egen konto ikke behøver at være voksenindhold – det kan være alt fra, at du viser dine hækleevner frem eller underviser i madlavningskurser, som Onlyfans oprindeligt var beregnet til. Det er helt op til dig! Uanset hvad du vælger at promovere, kan du beholde 80 % af din indtjening, uanset om det er fra tips, abonnementer eller pay-per-view-beskeder.
Hvis du er nysgerrig efter, hvor mange penge du kan tjene om måneden, har Onlyfans bekvemt lavet en lommeregner, hvor du kan få en estimeret månedlig indtjening, godt hva?!

👉 Opret din Onlyfans-konto her 👈

 

Opret din egen konto

Det er 100 % gratis at deltage i platformen, så du behøver ikke at være bange for, at du mister nogen penge; du kan kun tjene. Det tager kun sekunder at oprette din konto, og du kan gøre det her. Bemærk, at du skal være mindst 18 år for at oprette en konto.

Når du har tilmeldt dig din Onlyfans-konto, skal du tilføje dine økonomiske oplysninger for at kunne tjene penge og hæve dem til din bankkonto (hvilket vi er ret sikre på, at du ønsker). Du kan hæve penge, så snart du har over $20 i din primære saldo – hvilket betyder, at der er gået mindst 7 dage, siden pengene kom ind på din konto. Onlyfans behandler din saldo på en 7-dages rullende basis, så hvis du fik et $1 tip den 1. i måneden, vil den $1 være tilgængelig for udbetaling den 8. i samme måned.

Når den økonomiske del er færdig, skal du bekræfte din identitet med et offentligt udstedt identifikationsdokument, såsom et kørekort eller et pas, plus et billede af dig selv ved siden af. Dette er for at holde platformen sikker og for at sikre, at alle skabere er over 18 år. Udover at verificere dig selv, skal du også besvare et par spørgsmål om det indhold, du planlægger at poste, og så kan du indsende bekræftelsen. Dette tager normalt mindst 72 timer.

Nu til den sjove del! Når bekræftelsen er behandlet, accepteret og udført, kan du begynde at opsætte abonnementspriser og begynde at planlægge din side. Vil du have en gratis side eller en, hvor fanen abonnerer for en månedlig pris? Du kan også have begge dele; det gør mange skabere. Pointen med det er at have den gratis til teasere, og så kan fans købe dit individuelle indhold, mens du med hensyn til den betalte side kan vælge at poste disse teasere, men i fuldlængde videoer. Det vigtigste er, at du får dit indhold derude, og at du ofte poster for at give fansene lyst til at blive – de skal føle, at de får værdi for pengene.

En anden god måde at tjene penge på Onlyfans er ved at bede om tips. Selvom de ikke får noget tilbage, kan du tjene meget bare på at være venlig; ofte vil du så modtage det organisk, fordi dine fans virkelig kan lide dig.


Hvis du ikke ønsker at blive en skaber, men du hellere vil støtte dem ved at blive følger/abonnent/fan, så ser tilmeldingsprocessen anderledes ud. Du behøver kun at tilføje et kredit- eller betalingskort, der kan bruges til alle betalingsabonnementer, du vil tilmelde dig. Bare tilmeld dig med et navn (frit valg) og en adgangskode, og du er med!

👉 Opret en Onlyfans-konto her 👈

Resumé og sidste tanker

Så som en slags afslutning på dette blogindlæg – Onlyfans er en fantastisk platform, uanset om du er en skaber eller en fan; du kan enten tjene penge eller hjælpe og støtte din yndlingsskaber ved at være deres største supporter! Hvis du er i tvivl om, at folk dømmer dig (vi kender det stigma, Onlyfans har), så prøv at være ligeglad, og du gør dine egne ting! For i sidste ende – hvem bekymrer sig om, hvad andre mennesker gør? Selve platformen viser kun en stigning i brugere og har ingen tegn på at gå den anden vej, så hvad venter du på? Tilmeld dig en Onlyfans-konto i dag!

Leder du efter danske piger på onlyfans? Tjek vores sammenligningsside, hvor vi viser en flok britiske skabere på Danske Onlyfans.

Se mere fra vores blog!